Vi går mot höst

Hösten kom ganska sent iår men nu är den här. Pelargonerna är inplockade, odlingsbäddar täckta och preparerade för vintern och vårens sådder. Jag går in i en kontorsmood och arbetar med design av nya trädgårdar. Till min hjälp har jag Sketchup som ritverktyg för att kunna göra tredimensionella skisser av nya trädgårdar som komplement till vanliga powerpoint inspirationsbilder och ritningar.  

Som nybörjare på verktyget hittar jag kurser på nätet som guidar mig in i den snåriga djungeln av specialkommandon och förenklingar hur man skall få till det som man vill på ett snabbare sätt. Jag har ett träningsobjekt i en ny trädgård som ska designas och göras mysigare. Här skall det till ett litet växthus och träd samt en spalje som skall skydda lite mot rådjur men också göra området just lite mysigare. 

Lämna ett svar